Wedstrijd: Diegem

Wat een spannende wedstrijd! Toon zette zich vanaf het begin aan de kop een streed in volle overgave voor een podiumplaats. De beelden op tv onderstrepen dit ten volle. Voor het overgrote deel van de wedstrijd was het Toon die het initiatief nam en de zaak controleerde, ook toen Vanthourenhout de eerste keer probeerde weg te geraken.

Het was pas in de laatste ronde dat Micheal Vanthourenhout er voorgoed vandoorging met Godrie in het wiel. Toon zat niet op de juiste plaats om nog van antwoord te kunnen dienen, maakte daarbij nog een kleine misstap bovenaan de trappen wat maakte dat hij uiteindelijk als vierde over de meet kwam. Je kan je wel voorstellen dat hij teleurgesteld was ondanks zijn ijzersterke prestatie.

Thijs stond bij de start op de voorlaatste rij wat wil zeggen dat hij er een inhaalrace van moest maken. Hij geraakte tot plaats dertien, wat natuurlijk toch ook alweer knap is.

ToonDiegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *