Wedstrijd: Baal

De “Grote Prijs Sven Nys” op nieuwjaarsdag werd alweer een feest. Baal ontving de duizende crossliefhebbers met een fris winterzonnetje en een parcours waarin een paar keer de pittige beklimming van de Balenberg zat. Toon, bij de beloften, was niet echt goed weg bij de start. Hij kwam in de eerste ronde door op een tiende plaats.  Laurens Sweeck deed moeite om vooraan al weg te geraken maar Michael Vanthourenhout probeerde hem in bedwang te houden. Toon kwam redelijk snel vanvoor aansluiten waarna het pas echt een spannende wedstrijd werd. De drie speelden haasje over en het werd een uitputtingsslag. Sweeck geraakte uiteindelijk toch weg en nam een kleine voorsprong. Toon die in de laatste ronde Vanthourenhout van zich af had kunnen schudden kwam zelfs nog dicht op Sweeck terug. Eindstand was 1: Laurens Sweeck 2: Toon  3: Michael Vanthourenhout.

bloemekesIMG_1429b

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *