Wedstrijd: Rucphen

Net over de grens in Nederland stond de 4e Internationale Cyclocross Rucphen op het programma. Thijs nam deel aan de wedstrijd bij de elite. Het parcours lag er zwaar bij met een dikke laag modder en langs een grote vijver een schuine rand waar er een lange strook gelopen moest worden. Thijs vertrok vanop de derde rij. Maar zoals je weet is het achterste gedeelte van het peloton niks voor hem. Redelijk snel ging hij de meeste renners voorbij en fietste hij tot de voorlaatste ronde op de vierde plaats. De wedstrijd duurde 1u15. Een ronde te veel volgens de normale gang van zaken maar hij hield goed stand. In de voorlaatste ronde kreeg hij het toch wat moeilijk. Al was het enkel Dieter Vanthourenhout die hem nog voorbijging. Thijs eindigde vijfde en liet een geweldig sterke indruk achter!
Thijsbewerkt2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *