Wedstrijd: Hoogerheide

Op het terrein waar Thijs vorig jaar wereldkampioen werd bij de junioren werd vandaag “De Grote Prijs Adrie van der Poel” gereden. Toon stond bij de beloften op de eerste rij en maakte een goede start. Zijn gretigheid om vooraan mee een rol te spelen zorgde voor een risicovolle eerste ronde. Mede hierdoor maakte hij een slipper en kwam tegen een nadarhek terecht. Plaats tien werd zijn positie en de concurrentie ging er vandoor. Vol overgave zwoegde hij naar voor en kwam terug naar een vijfde plaats. Deze inspanning koste hem wel veel krachten. Een vermoeide Toon deed zijn best om verder te komen maar vooraan waren de vogels gaan vliegen en de achterstand was te groot. Hij kwam als zesde over de eindmeet wat best wel knap is in een wereldbekerwedstrijd.

Uitslag: 1 Laurens Sweeck, 2 Michael Vanthourenhout, 3 Fabien Doubey, 6 Toon

Toon-hoogerheide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *