Wedstrijd: Eeklo

Al spurtend met Sven Nys kwam Toon over de meet en eindigde achtste. Toon had er een pittige wedstrijd bij de profs opzitten. In de eerste helft van de wedstrijd deed hij goed zijn ding in de kopgroep. Later kwam er op een gegeven moment een afscheiding en geraakte hij in een tweede groep terecht.

“Het was een superrappe wedstrijd. Eén van de snelste dit seizoen. Het ging er ook heel technisch aan toe. We koersten van de ene bocht naar de andere, tussenin waren er balken en een zandbak, maar ik kon me redelijk handhaven. Eigenlijk valt dat crossen tegen de profs me best mee. Het ziet er naar volgend seizoen niet slecht uit” zei Toon.

Ook Thijs reed best wel een goeie wedstrijd hij eindige op de drieëntwintigste plaats.

1 gedachte op “Wedstrijd: Eeklo

  1. Goed gereden van het weekend gaste.
    Kon er dit weekend niet bij zijn wegens van dienst,
    maar in Oostmalle ben ik weer paraat.
    Ligt de spandoek nog in de mobilhome ?
    Groetjes Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *