Wedstrijd: Lebbeke

Al vanaf de start ging het hard. Toon was mee vooraan in de kopgroep van vijf, met Wout Van Aert, Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck en Belgisch kampioen Klaas Vantornout. Even kreeg Sweeck het wat lastig, maar kwam terug. Verder zagen we voor de rest van de wedstrijd hetzelfde beeld: de vijf koplopers achtervolgd door Jens Vandekinderen en Gianni Vermeersch. Toon maakte mee de wedstrijd en reed sterk. In de voorlaatste ronde voerde echter Van Aert de forsing en stuk voor stuk moest de rest lossen. Toon kwam nog even ten val maar zonder veel erg. Terwijl het grootste gedeelte van het peloton er de brui aan gaf, onder meer door het zure weer, beet Thijs op zijn tanden, reed de wedstrijd uit en werd nog zestiende.

De uitslag: 1: Wout van Aert, 2: Michael Vanthourenhout, 3: Laurens Sweeck, 4: Klaas Vantornout, 5: Toon Aerts

ThijsToonZWWPhoto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *