Heistse Peil 2015

Toon en Thijs zagen er strak uit in hun nieuwe outfit waarin ze vandaag voor het eerst reden. In het begin van de wedstrijd was er al meteen een groep weg van zo’n vijftien man. Een twintigtal renners, met Toon in de gelederen, slaagde erin om bij hen aan te pikken. Thijs miste net de boot en bleef hangen in het peloton. Doordat de kopgroep wat groot was brak deze in twee. Toon die op dat moment niet vooraan zat kwam in de tweede te rijden. Enkele ronden voor het einde werd het ganse peloton uit koers genomen omdat de achterstand te groot was. In de laatste ronde kon Toon nog wegkomen van de tweede groep maar vooraan was men reeds op weg naar de eindstreep. Toon eindigde heel verdienstelijk op de negentiende plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *