Ronde Van Luik

Het miezerde toen Toon vandaag vertrok in de Ronde van Luik en dat zou zo de hele dag blijven. In de eerste tussensprint op zo’n 14km,  pakte hij een punt. Even later was hij mee met een ontsnapping van twaalf renners. Ze draaide goed rond en bleven voorop. De volgende twee tussensprinten won Toon, met als gevolg dat hij leider is in het tussensprintklassement en zodoende morgen mag starten in de witte trui. Na een dikke honderd kilometer kwam er nog een groepje van acht aansluiten. Het ging snel de laatste kilometers waardoor er verschillende renners moeten afhaken. Uiteindelijk gingen ze met twaalf naar de eindsprint. Toon zat wat ingesloten maar eindigde toch nog knap achtste.

01 Toon Aerts RVL

02 Toon Aerts RVL

04 Toon Aerts RVL

03 Toon Aerts RVL

1 gedachte op “Ronde Van Luik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *