Ploegvoorstelling TFCT 2015 – Zonhoven

Afgelopen maandag was er de persvoorstelling van het Telenet-Fidea Cycling Team in de legendarische zandput in Zonhoven. De nieuwe fietsen, de nieuwe kleding de nieuwe look, kortom het straalde er van enthousiasme om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

De blikvanger was het erg origineel nieuw teamboek. Elke renner had een favoriete recept mogen kiezen. Deze had men uitgewerkt tot een heus kookboek. De gasten op de persvoorstelling werden getracteerd door de renners met deze gezonde maaltijden.

Ondertussen is Toon al aangekomen in Amerika waar ze eerst nog een trainingsstage gaan doen vanuit hun verblijfsplaat Boulder. Op 13 september vliegen ze naar Las Vegas waar ze op 16 september hun eerste wereldbekerwedstrijd gaan rijden. Thijs, die net terug is van zijn trainingsstage in Oostenrijk gaat zich vanuit zijn thuisbasis Rijkevorsel nog verder finetunen voor een mooie seizoenstart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *