Las Vegas

Een avondcross bij 23 graden op een “grasparcours”. Na de tweede materiaalpost waren er drie pittige klimmetjes die naar het einde van de wedstrijd toch wel gaan bijten in de benen. “Het gras rijdt voor geen meter net alsof je over mos rijdt” zei Toon afgelopen week bij de verkenning. Zonder slijk en loopstroken niet echt het uitgelezen parcours voor hem. Vanaf de start was het wringen maar hij ging goed mee rond een twintigste plaats tot er gehaperd werd ondermeer aan de balkjes. In de tweede ronde moest Toon drie keer van zijn fiets door gevallen renners voor hem. In zo’n snelle cross kan je het dan wel vergeten en hij kwam op plaats 38 te zitten. Vooraan was ondertussen de ontsnapte Michael Vanthourenhout teruggegrepen door Nijs en Van Aert die later de wedstrijd won. Toon kwam nog goed terug en eindigde uiteindelijk op plaats negenentwintig. Hierbij eindigt een fantastische maand Amerika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *