Wedstrijd: Stabroek

Thijs was van de partij op de cross in Stabroek.  Zijn start was goed en hij nam meteen het initiatief maar om zijn motor niet op te blazen, deed hij geen zotte dingen. Adam Toupalik en Stijn Huys sprongen weg en er werd wat naar elkaar gekeken, het leek wel een beetje op een wegkoers. Thijs bleef in de achtervolgende groep. In de voorlaatste ronde sprongen uit die groep vier man weg. Thijs ging in de achtervolging en reed in de laatste ronde een gat van veertig meter dicht en ging op kop van dat groepje rijden. Na de bochtjes voor de laatste rechte lijn zette hij vol de sprint aan, liet de rest achter en werd knap derde op een minuut na de twee vluchters die inmiddels over de aankomst waren gebold.

Uitslag: 1: Adam Toupalik, 2: Stijn Huys, 3: Thijs Aerts

ThijsStabroek2a

ThijsStabroek

ThijsStabroek2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *