Wedstrijd: Erpe-Mere

Toon startte vandaag in Erpe-Mere. Na een zware trip naar huis van Las Vegas en alweer een zware trainingsweek, dacht hij er klaar voor te zijn. Echter na 1 ronde, die hij rond positie 20 afwerkte, zakte hij heel wat plaatsen achteruit. Toon had duidelijk last van de afgelopen trainingsweek. Er zat weinig ‘snee’ op zijn versnellingen na de bochten en op tempostukken, die hem normaal goed liggen, kon hij niets meer dan aanklampen. Halfweg de wedstrijd verbeterde zijn gevoel en kon hij, mede door enkele opgaves van anderen zijn positie verbeteren. Toon bleef doorbijten, omdat deze wedstrijd ook als training ingepland stond. Opgeven behoorde nooit tot de opties, ook omdat dat niet in zijn aard ligt. Even kende hij nog een slechte ronde, om de laatste ronde het betere gevoel terug te vinden en op de 19de plaats te eindigen. Niet te lang bij stilstaan Toon! We weten dat je even tijd nodig hebt om tussen de elite-renners je plaats te vinden en we zijn zeker dat je die plaats snel zult vinden!

ToonAerts (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *