Wedstrijd: Zonhoven

Spektakel in de put, dat is waar Zonhoven voor staat. Loodzware wedstrijden waarbij zowel Thijs  bij de beloften als Toon bij de profs een schitterende wedstrijd hebben gereden. Thijs deed mee in de kop van de wedstrijd en eindigde op een welverdiende zesde plaats.

Sportbandages - SportsteunzolenToon startte op de derde rij en kwam klem te zitten in de eerste bocht. Met als gevolg dat hij zowat achteraan het peloton de wedstrijd moest beginnen. Stelselmatig schoof hij naar voor en passeerde stuk voor stuk zijn voorliggende rivalen tot hij halverwege de wedstrijd zelfs een top tien plaats in het vizier kreeg. Nadien kreeg hij last van pijn in zijn rug wat nog een overblijfsel is van zijn val afgelopen week op training. Uiteindelijk  eindigde hij op een mooie veertiende plaats. We hebben veelbelovende wedstrijden gezien van de beide broers. Sterk bezig, mooi!!

Uiteraard ook een pluim voor de vele supporters die vandaag de mannen kwamen aanmoedigen. Met niet in z’n minst de leden van de levendige supportersclub die met de bus waren afgezakt!

Thijs-Aerts-Zonhoven

Toon-Aerts-zonhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *