Wedstrijd: Koppenbergcross

Op deze stralende herfstdag was het Thijs bij de beloften die als eerste aan de slag kon. Met een groot deelnemersveld was het drummen na de start zodat hij echt wel moeite moest doen om in de voorste gelederen te geraken. Bovengekomen aan de materiaalpost wisselde hij van fiets en ging daarna in de afdaling onderuit zodat hij heel wat plaatsen moest prijs geven. Voor de rest van de wedstrijd bleef hij constant een goed tempo rijden verzwakte niet en kon hij zelfs nog een paar plaatsen recupereren. Hij eindigde op plaats 12.

Bij de profs was Toon altijd vooraan te vinden in de eerste helft van de wedstrijd al had hij in de eerste ronde ook een schuiver gemaakt. Op een gegeven moment hing hij zelfs op de zesde plaats. Door de hoge snelheid en een bikkelharde strijd vooraan kregen we een meer uiteengerekte groep. Toon zakte wat terug maar bleef aanklampen. Hij kwam als elfde plaats over de meet en maakte een sterke indruk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *