Wedstrijd: EK Huijbergen

Wat een wedstrijd van Thijs!

Sportbandages - SportsteunzolenStarten vanaf de derde rij en stelselmatig op eigen tempo naar voor. Op een gegeven moment rijdt Quinten Hermans aan de leiding met Daan Hoeybergs op de tweede plaats. En ja hoor, daar komt Thijs samen met Eli Iserbyt op drie en vier voorbij. Thijs neemt Eli een ronde mee tot de laatste zelfs lost. Spanning ten top! In de laatste ronde komt Iserbyt terug bij Thijs. In de aanloop naar de laatste zandstrook glipt hij Thijs voorbij. Hem terugpakken zo dicht bij de aankomst was niet meer mogelijk.

Thijs diep teleurgesteld dat zijn podiumplaats hem was ontglipt. Logisch toch! Maar dat typeert de ware atleet! Proficiat! Prachtige wedstrijd Thijs!!

Thijs EK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *