Wedstrijd: Hamme

Terwijl Toon pas in de loop van volgende week terug komt van zijn stage in Spanje keerde Thijs gisteren al terug zodat hij de wedstrijd in Hamme kon rijden.

Het werd een zware wedstrijd waar wel de nodige techniek bij kwam kijken. Gestart ergens rond een tiende plaats volgde hij goed mee en kon geleidelijk mee naar voren opschuiven. Op een gegeven moment hielden we zelfs een podiumplaats voor mogelijk. Hij kwam dichter op Peeters die na Cleppe, Soete en Iserbyt op de vierde plaats reed. In de voorlaatste ronde nam hij risico’s op de schuine kant op de dijk langs de Durme, maakte een schuiver en verloor hierdoor seconden. Hij kon zijn vijfde plaats gelukkig wel behouden tot de eindstreep. Goeie wedstrijd gezien van Thijs. En vier renners van Telenet-Fidea in de top vijf is een heel mooi resultaat voor de ploeg!

Thijs_Aerts_Hamme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *