Wedstrijd: Toon – Bensheim (D) / Thijs – Essen

Toon Aerts BensheimToon reed een wedstrijd in het Duitse Bensheim. Hij domineerde door als eerste uit de start te komen en meteen vol gas te geven. Hij vergrootte zijn voorsprong en hield, ondanks verwoede pogingen van de tegenstanders, stand tot het einde. Toon won, Steve Chainel werd tweede, Jens Vandekinderen derde en de Duitse kampioen Marcel Meisen werd vierde. Mooie overwinning, Toon!!

Thijs in Essen mocht op de voorste rij starten, maakte een prima start en dook als eerste het veld in gevolgd door ploegmaat Quinten Hermans, die later ook het zegegebaar zou maken. In de eerst ronde stak Quinten Thijs voorbij en legde het tempo een stuk hoger en ging er vandoor. Thijs moest een gat laten en verloor een aantal plaatsen. Bij het ingaan van de 4de ronde was hij teruggevallen naar de 10de plaats. Daarna kwam Thijs er terug door en reed hij nog terug naar de 6de plaats. In de laatste halve ronde reed hij nog een keertje lek en eindigde hij op de 7de plaats.

Thijs-Aerts-Essen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *