Wedstrijd: Spa-Francorchamps 

Sportbandages - Sportsteunzolen
Omdat Thijs wist dat dit een loodzware wedstrijd ging worden had hij zich voorgenomen om niet al te geforceerd te starten. Na de eerste beklimming kwam hij als achttiende boven. In de tweede ronde ging hij onderuit op de modderige afdaling. Maar toen begon hij echt aan zijn wedstrijd. Hij pakt ze bij bosjes. Geweldig hoe hij terugkwam. Uiteindelijk werd hij knap zesde! Thijs reed een beresterke wedstrijd!

Het verslag van Toon zijn wedstrijd komt van Inge van de Supportersclub: Een lekke band en weg die ooh zo verdiende podiumplaats. Toon Aerts, je bent een grote meneer! Wat een wedstrijd. Toon kwam goed uit de start rond plaats twaalf en wist zich na twee ronden tussen de Top te positioneren. Zoals vriendin Sarah zei, Toon heeft er zin in en dat konden we zien. Ronde na ronde op een parcours dat helemaal het zijne was naar positie twee totdat in de voorlaatste ronde een lekke band Toon op achterstand werd gezet. Mogen we zeggen dat vandaag een iemand in de kijker reed? Jawel onze eigenste Toon Aerts! Hij eindigde op een verdienstelijke zesde plaats.

1 gedachte op “Wedstrijd: Spa-Francorchamps 

  1. Thijs en Toon,
    Jullie hebben inderdaad allebei een beresterke wedstrijd gereden.
    Zowel van de beloftenwedstrijd als die van de profs hebben wij als supporters enorm van genoten.Door pech hebben we voorlopig nog geen podiumplaats kunnen vieren maar zit er in de (korte) toekomst zeker aan te komen.
    Prachtig gereden mannen. Grtn Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *