Wedstrijd: Namen

Het parcours lag er droog bij dus het werden snelle crossen. Thijs was bij de B selectie wat wil zeggen dat hij achteraan het peloton van vijftig starters moest vertrekken. Zijn start was goed en hij schoof geleidelijk mee naar voor tot de negentiende plaats. Nadien moest hij zijn inspanning bekopen en zakte wat terug. Daar kwam nog een val bovenop waardoor zijn wedstrijd naar de knoppen was. Hij werd negenentwintigste.

Bij de profs maakte Toon al onmiddellijk na de start een enorm goede indruk. Hij kwam in de tweede ronde op kop te zitten, voelde zich goed en dacht “Waarom eens niet doortrekken”. Hij reed de rest op een paar seconden en hield dat een ronde vol. Nadien moest hij uiteraard gas terug nemen, maar bleef wel mooi aanklampen ergens rond de tiende plaats. Op de kop van de koers was de strijd ondertussen in volle hevigheid losgebarsten en de groep werd uiteen gereden. Toon behield zijn positie en verzwakte niet. Beter nog, hij kon zelfs terug enkele plaatsen naar voor rijden wat hem in een nog sterke laatste ronde een schitterende zesde plaats opleverde! Prachtige wedstrijd Toon!!

2 gedachten over “Wedstrijd: Namen

  1. Knappe wedstrijd Toon het was genieten genieten genieten genieten 🙂
    we hebben de wedstrijd twee X gezien super .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *