Wedstrijd: Diegem

Met dank aan Inge Aerts van de Supportersclub voor het verslag!

Toon maakte een goede start En zat de eerste drie ronden knap mee vooraan in de kopgroep. Een wreed moordend tempo , meer dan 27km/uur gemiddeld, ranselde het ganse deelnemersveld uit mekaar. In de grote achtervolgende groep moest Toon vlak voor een verplichte wissel een gaatje laten. Kettingproblemen 😩Vooraan wachten ze niet en weg aansluiting bij de mogelijke top tien. Toon moest vandaag vrede nemen met plaats 18. We onthouden wel dat ook hij zich weer in de kijker reed voor wat komen moet. Op naar dinsdag in Loenhout.

Thijs kwam als 12 e door na de start en zette dan zijn achtervolging in om op te schuiven naar plaats zeven. Thijs perste er in de laatste ronde alles uit, reed een hele kloof dicht en wist beslag te leggen op plaats 6! Goed gedaan Thijs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *