Wedstrijd: Loenhout

Van onze correspondent ter plaatse, Inge Aerts van de supportersclub.

Beloften : geen sneeuw, geen modder maar net zoals in Diegem een zeer snel parcours. Reeds vanaf de start werd het tempo hoog gelegd. Thijs kwam vanop startrij twee binnen de top tien door. Thijs reed voor zijn thuispubliek snel bij de eerste vier renners om zelfs een ronde de koppositie te nemen. Met nogmaals een tempo versnelling en een verplichte wissel kwam hij op plaats vier terecht . In de voorlaatste ronde kreeg Thijs het gezelschap van drie achtervolgers. In de laatste bocht op positie zeven perste hij er alles uit in de sprint en wist beslag te leggen op de 6e plaats. Mooie wedstrijd en knap gereden.

Elite: Het leek meer op een wegwedstrijd dan een veldcross. Er werd dan ook ongelooflijk snel gereden. Ploegmaat Meeusen reed vooruit en daarachter zat een peloton van 15 renners waarbij ook Toon. Hij deed zelfs knap afstopwerk. Geen enkele keer moest Toon de rol in die groep lossen. Knap! Deze ganse groep ging voor de ereplaatsen naar de meet. Toon legde beslag op plaats 13. Sterk gereden. Wij wensen Toon en Thijs alvast een mooie nieuwjaarscross toe in Baal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *