Wedstrijd: Leuven. Toon Wint!!

Toon stond gretig aan de start. Zijn vertrek was flitsend en hij nam de kopstart. Toon bleef alert mee vooraan. Toen hij op een gegeven moment de leiding nam trok hij door en er werd achter hem niet onmiddellijk gereageerd. Zijn voorsprong werd groter en zijn rondetijden bleven goed ondanks dat er achteraan toch regelmatig gedemarreerd werd. Naar het einde van de wedstrijd werd het door de lichte regen gladder waardoor Toon twee keer ten val kwam. Ook doordat hij niet had gewisseld voor andere banden omdat hij bang was om tijd te verliezen. Uiteraard speelde de spanning van het moment ook wel mee. Toen Tom Meeusen achter hem aankwam werd het nog even spannend. Toon pakte, na 40 minuten alleen in de ontsnapping te zijn geweest, op een schitterende manier, de overwinning! Proficiat Toon!

ToonLeuven3

3 gedachten over “Wedstrijd: Leuven. Toon Wint!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *