Wedstrijden: Hoogstraten

Beloften: Thijs vertrok goed en kwam als tweede door in het veld. Maar hij mispakte zich op een lange helling. Een klim waar iedereen liep reed hij wel sterk naar boven maar verloor hierdoor vele plaatsen. Vanvoor trokken ze op dat moment door en hij verdwaalde naar een  twaalfde plaats. Er vielen gaten maar hij verbeet zich, zodat hij op een gegeven moment terug op plaats drie hing. Het kostte hem veel energie, met dan nog een lekke band in de laatste ronde, wat ervoor zorgde ervoor dat hij achtste werd.

Elite: Toon zijn gezicht straalde zekerheid uit vanop de tweede startrij. Het was duidelijk dat hij er zin in had. Het vertrek ging goed en redelijk snel zat hij bij de eerste vijf. In het eerste deel van de wedstrijd was het Mathieu van der Poel en Wout van Aert op kop, daarna Tom Meeusen en dan in de achtervolging Toon, met in zijn wiel David van der Poel. Langzaam kon Sweeck en Nys terugkomen en passeerden Toon. Maar dat was het dan ook. David van der Poel had hij ondertussen achter zich gelaten. Toon kon perfect zijn positie vasthouden zonder te verzwakken en kwam als zesde over de meet. Eens te meer een bewijs dat hij aan een zeer sterk seizoenseinde bezig is!

Toon-Aerts-Hoogstraten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *