Wedstrijden: Oostmalle

Dit verslag aan de hand van Inge Aerts van de supportersclub: Wielervrienden William’s Place.

Bij de beloften nam Thijs de kopstart en kwam na 1 ronde op plaats zes door. Na twee ronden begon hij zijn weg naar voren om zich in de achtervolging op Soete te gooien. Thijs zijn remonte naar plaats 2 kostte krachten en met de wedstrijd van gisteren in de benen begon het zeer snelle tempo zijn tol te eisen. Met gemiddelde waarden van 25.7 km per uur moest de Thijs de rol lossen. De laatste ronden moest hij plaatsen prijsgeven en eindigde op de 12e plaats . De fiets mag aan de kant. Onze Belgische Kampioen mag gaan rusten!

Ook bij de elite vloog Toon ervan door. Hij nam de eerste ronde voor zijn rekening. Er werd zeer snel gereden. Rondenlang reed Toon bij de top vijf. De snelheid trok het deelnemersveld uit mekaar en Toon verzeilde op plaats 12. Toon zou Toon niet zijn, moest hij niet overgaan naar een knaller van een laatste ronde. Zo eindigde hij op plaats acht. Woensdag staat hij nog aan de start in Waregem en kan ook hij aan zijn vakantie beginnen.

ToonThijsOostmalle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *