Toon derde in Waterloo USA!

Het groene Amerikaanse Waterloo was de afgelopen week de thuisbasis van de ploeg. Ze konden er rekenen op de geweldige ondersteuning van Trek-Bicycles. Vandaar ook dat ze vandaag met z’n allen aan de start stonden van deze eerste manche van de Trek CXC Cup.

In het begin van de wedstrijd nam Toon een ronde de leiding en bracht snelheid in de wedstrijd. Nadien namen de andere teamleden de kop over en Toon viel terug naar de vijfde plaats. Hij forceerde niet en reed de wedstrijd op eigen tempo. De laatste ronde kwam hij terug vooraan bij de eerste renners waar vooral de fransman Chanel een beresterke indruk gaf. Toon ging erop en erover maar de rest bleef aanklampen. Het was bijzonders spannend en het ging er heel erg snel aan toe. Uiteindelijk moest Toon plooien maar werd toch knap derde na Jim Aernouts en de Fransman Chainel die de race won.

Tweet van Toon:

First CX-race of the season done. It was hard and it hurts! Third place in the pocket.

toonwaterloo

Toon op kop.

1 gedachte op “Toon derde in Waterloo USA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *