Afsluitende wedstrijd in de Trek CXC Cup.

Met het warme weer is cyclocross in Waterloo USA niet echt een wintersport te noemen. Vandaar dat het best zwaar was voor de deelnemers. Toon startte op de eerste rij, dook als vijfde het veld in en kwam op het einde van de eerste ronde met een kleine voorsprong als eerste door de aankomststrook. Om en om was er een aanval van een van de Telenet-Fidea Lions maar telkens gecounterd door Wout Van Aert. Toon zakte af naar de achtergrond.  In de zesde ronde was het spelen gedaan en vertrok Van Aert. Hij nam een comfortabele voorsprong en kon zo verder naar de overwinning rijden. Jim Aernouts was net als gisteren tweede en derde werd Quinten Hermans. Toon eindigde negende. Woensdag een gokje in Vegas?

toontrekcxcdag2

2 gedachten over “Afsluitende wedstrijd in de Trek CXC Cup.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *