Een kapotte spaak, maar toch top tien in Gieten voor Thijs

Thijs begon vol goede moed aan de wedstrijd, maar moest nadat hij tijdens de start met zijn voet in zijn voorwiel terecht was gekomen, verder met een spaak minder in zijn voorwiel. Hierdoor verloor hij vele plaatsen en moest hij zelfs een stuk te voet tot de wisselzone. Hij verzeilde hierdoor naar de twintigste plaats. Een lange inhaalrace begon op een parcours waar het moeilijk is om renners te passeren. Hij reed gestaag naar voren en bevond zich na een tijd in de achtervolgende groep, strijdend voor plaats negen. Ondanks dat hij al een serieuze inspanning maakte om hier te geraken, kon hij na een kleine terugval ook deze negende plaats bezetten aan de finish. Niet helemaal tevreden, maar wel blij dat zijn seizoen nu echt gestart is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *