Toon met lekke band naar de wissel, teruggekomen en als zevende gefinisht!

Wat een wedstrijd! Volgens Toon had de Hotondcross in Ronse ‘Een parcours zoals een kasseiwedstrijd op de weg’. Bijzonder zwaar, een uur lang en zonder recuperatiemogelijkheid!

Hij kon starten op de eerste rij en sprintte als zevende het veld in. De eerste ronden van de wedstrijd nam hij mee de kop en bleef voorraan sterk presteren. In de vierde ronde kreeg hij af te rekenen met een lekke band waardoor hij met een leegloper naar de wissel moest hobbelen. In zo’n snelle wedstrijd val je dan onvermijdelijk vele plaatsen terug. Hij stond voor de loodzware opdracht om terug naar voren te geraken.

Toon klampte een poosje aan bij de achterop geraakte Wout van Aert toen die, na kettingproblemen, onderweg was naar de kop van wedstrijd. Toon maakte een beresterke indruk door nog heel wat tijd goed te maken. Als zevende over de eindstreep komen noemen we dan zonder meer ook een schitterende uitslag!!

Uitslag; 1 Wout Van Aert, 2 Jens Adams, 3 Michael Vanthourenhout, 7 Toon Aerts

toongieten2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *