Thijs zevende in Ruddervoorde

Het begon te regenen toen Thijs bij de beloften startte. Normaal perst hij er een blitsstart uit, maar niet deze keer. Een rustig begin van de wedstrijd betekend wel dat je dan van een twaalfde plaats naar voren moet. Door de regen al snel in de wissel en doorgegeven welke spanning hij wilde. Dat is niet gemakkelijk met een wisselend parcours waar je op het ene stuk andere banden zou moeten hebben dan op het andere.

Thijs schoof netjes op en kwam in een groep terecht richting een vijfde plaats. Na nog een fietswissel en een moeilijkere laatste ronde terug naar plaats zeven, maar deze plaats kon hij wel vasthouden tot de eindmeet.

“Alvast een veel beter gevoel dan op de Koppenberg”

Aldus Thijs.

Uitslag: 1: Quinten Hermans, 2: Ely Iserbyt, 3: Joris Nieuwenhuis, 7: Thijs Aerts

1 gedachte op “Thijs zevende in Ruddervoorde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *