Toon met zwier op het podium in Francorchamps!

Van in het begin was het duidelijk dat Van Aert en Van der Poel de wedstrijd in Francorchamps onder hun tweeën zouden beslechten. Toon ging meteen vanaf de start met die twee mee en bleef rondenlang boven alle verwachtingen bij hen. Van Aert greep de kop in de klimpartij op de muur en Toon schoof weg op de bevroren ondergrond aan de voet hiervan. Het podium was bepaald, al kwam Kevin Pauwels nog sterk opzetten vanuit de achtergrond. Toon maakte indruk door in de laatste ronde nog naar Van der Poel te rijden waardoor hij maar enkele seconden na hem eindigde. Je zag Toon genieten van de wedstrijd, zeker wanneer hij met een jump over de brug vloog waardoor de supporters telkens uit de bol gingen. Knap werk, Toon!!

Utslag: 1: Wout Van Aert, 2: Mathieu Van der Poel, 3: Toon Aerts

toonaankomst

toonpodium

2 gedachten over “Toon met zwier op het podium in Francorchamps!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *