Thijs pakt podium in Namen

Aan de start zag je al de focus in zijn ogen. Thijs stond erop gebrand om hier iets te laten zien. Hij vertrok vanop de tweede rij en was meteen goed mee met de kopgroep. Vooraan was het Niewenhuis die al direct weg reed en niet meer terug te pakken was. Thijs kwam van een twaalfde plaats naar voren en reed ook naar Quinten Herman die toen tweede hing. Thijs reed sterk, moest wel  twee keer de wissel in met een lekke band, maar ook hierna kwam hij telkens terug naar voren terug in de kopgroep. Hij ging op kop de laatste ronde in en probeerde er alleen vandoor te gaan. Het leek te lukken maar het ging even fout toen hij op de schuine kant een paaltje raakte en viel. Maar ook nu weer sterk terugkomen en weer naar voren. Het werd nog spannend. Hermans demareerde nog, werd tweede en Thijs ging knap als derde over de streep. Prachtige en strijdlustige wedstrijd gezien van Thijs!

1 gedachte op “Thijs pakt podium in Namen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *