Toon zevende in Namen

Het werd een spektakelcross op de Namense Citadel. Toon ging vlot mee na de start en reed in de kop van de wedstrijd. Vooraan was het al snel Van der Poel die de benen nam achtervolgd door Van Aert, die tot driemaal toe in de achtervolging moest door een paar valpartijen. De laatste keer zat Toon in Wout zijn wiel en volgde hem op weg naar de kop van de koers. Jammergenoeg kwam Toon ten val in een afdaling en dacht iedereen dat zijn wedstrijd over was. Met pijn aan zijn hand reed hij door, kon zelfs nog enkele plaatsen terug naar voren opschuiven en eindigde toch nog knap op de zevende plaats.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Wout Van Aert, 3 Kevin Pauwels, 7: Toon Aerts

1 gedachte op “Toon zevende in Namen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *