Thijs maakte mee de wedstrijd in Diegem

De beloften vertrokken in de schemer en geleidelijk zorgde het  kunstlicht voor voldoende zicht op het parcours. Thijs zat al redelijk snel mee vooraan en ging verschillende keren in de aanval, echter zonder veel resultaat omdat de snelheid van de wedstrijd uitermate hoog lag. In de laatste ronde kwam hij op de schuine kant ten val wat hem een kleine achterstand op de koplopers opleverde die helaas niet meer goed te maken was. Met een lichte schaafwonde kwam hij als vijfde over de meet. Toch wel weer een knappe wedstrijd gereden Thijs!

Uitslag: 1: Quinten Hermans, 2: Joris Nieuwenhuis, 3: Eli Iserbyt, 5: Thijs Aerts

1 gedachte op “Thijs maakte mee de wedstrijd in Diegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *