Wedstrijd in de wedstrijd voor de derde plaats

De wedstrijd in Diegem had weer het gebruikelijke recept. Mathieu en Wout met twee in een spannende aanval en daarachter nog eens spanning voor de derde plaats. Dat ging dit keer tussen Kevin Pauwels en Toon. Toen Van Aert en Van der Poel ervandoor gingen was het enkel Toon die erachteraan wilde, maar op medewerking kon hij niet echt rekenen. Enkel Kevin Pauwels had wel zin en hij plakte dan ook aan Toon zijn wiel. De twee kregen een voorsprong en Toon deed het meeste werk. Hij probeerde Kevin kwijt te spelen maar dat lukte niet. Andersom was het in de laatste ronde toen Kevin demarreerde en net genoeg voorsprong kreeg om derde te worden.

Uitslag: 1: Mathieu Van der Poel, 2: Wout Van Aert, 3: Kevin Pauwels, 4: Toon Aerts

1 gedachte op “Wedstrijd in de wedstrijd voor de derde plaats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *