Strijdlustige Toon niet beloond in BK Oostende

De mist deed moeite om op te trekken zodat de zee in zicht kwam. Een parcours verdeeld in twee aparte delen verbonden met een gigantische brug. De ene kant was het snelheid, de andere kant, het strand met zand.

Bij het vertrek was Wout Van Aert als eerste weg. Enkel Toon nam initiatief. De rest van de achtervolgers keken de kat uit de boom en reden vanaf de eerste meter voor plaats twee.

Toon was de enige die ging jagen, telkens afgestopt door Merlier die perfect ploegenwerk verrichtte voor Wout. Viel er een gat dan was het Toon die het dicht reed. Na de eerste helft van de wedstrijd had Toon al zoveel energie verbruikt dat hij noodgedwongen gas moest terug nemen. Uiteindelijk eindigde hij vijfde na een hele straffe laatste ronde.

Uitslag: 1: Wout Van Aert, 2: Kevin Pauwels, 3: Laurens Sweeck 5: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *