Toon out in Fiugi

We zijn nog aan het bekomen van de beelden die we te zien kregen van de dramatische val van Toon. Afgevoerd nadat hij in een steile afdaling met de schouder vol tegen een boom kwakte. En dat nadat hij alweer bezig was aan een fantastische wedstrijd. De smaakmaker van de cross. Dit is zo jammer! Normaal zou hij morgen samen met Thijs naar Mallorca afreizen om nog een week te kunnen trainen in optimale omstandigheden. Het is nu afwachten wat men in het ziekenhuis gaat zeggen.

3 gedachten over “Toon out in Fiugi

  1. Idd, ongelooflijk jammer! Het lot van elk sportman … hopelijk valt blessure mee! Maar Toon kennende zal hij hier weer sterk uitkomen. Sterkte Toon, begeleiders en supporters.

  2. Geweldige wedstrijd Toon ! Heel de avond uitkijkend naar nieuws . Sterkte ! De cross heeft je nodig en we zijn ervan overtuigd dat je hier sterker uitkomt . What doesn’t kill you makes you stronger !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *