Thijs behaalt podium in Oostmalle

De Sluitingsprijs is altijd een crossfeest. Thijs bij de beloften ging er als eerste vandoor en straalde van strijdlust. De Fransman Thomas Joseph nam de leiding over en zijn ploegmaat Eli Iserbyt speelde het ploegenspel en knalde de deur een paar keer dicht voor Thijs.

Opnieuw voorbij Iserbyt en weer naar voren. Dat gebeurde een paar keer na mekaar en dat kruipt in de kleren. Uiteindelijk was het Iserbyt die ervandoorging en Quinten Hermans die erachter sprong. Thijs volgde met een groepje renners bij elkaar. De nummer één en twee waren bekend en Thijs moest er nog een ferme sprint uitpersen om als derde te eindigen.

Uitslag: 1: Eli Iserbyt, 2: Quinten Hermans, 3: Thijs Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *