Thijs onderuit en forceert zijn zadel

In de Berencross in Meulebeke reed Thijs vandaag met de profs mee. Mathieu van de Poel en Michael Vanthourenhout reden al snel weg, met Wout Van Aert in de achtervolging. Daarna volgde een langgerekt peloton, met Thijs op een 19e plaats. Het was een parcours met veel draaien en keren en het regenachtige weer maakte de ondergrond zeer glad en verraderlijk. Na de eerste ronde viel het peloton uiteen in enkele groepjes. Thijs ging onderuit en moest daarna de materiaalpost in om te wisselen. Hij kon zo ook andere banden vragen waarna het een stuk vlotter ging. Het lukte hem om verschillende plaatsen op te schuiven  tot hij op het wasbord een zadelbreuk kreeg. Hij eindigde drieëntwintigste.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Michael Vanthourenhout, 3: Wout Van Aert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *