Toon tweede in Ardooie!

En dat op een zonovergoten parcours, zonder slijk of modder.

Wout Van Aert ging vroeg in de wedstrijd in de aanval en bouwde al snel een niet te overbruggen voorsprong op. Achter hem was het drummen. In de laatste ronde kregen we een groep van negen renners in de achtervolging.

Toon plaatste een paar keer een aanval maar met die hoge snelheid was het moeilijk om weg te geraken. Uiteindelijk was het in de laatste rechte lijn dat het beslist moest worden. Michael Vanthourenhout kwam als eerste uit de bocht maar Toon was hem te snel af aan de meet. Een schitterend tweede plaats, en bloemen op zijn verjaardag!!!

Uitslag: 1 Wout Van Aert, 2: Toon Aerts, 3: Michael Vanthourenhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *