Boom met heuvels, wind en glad gras

In “De Schorre” was het deze keer niet het ritme van de  bassen die de mensen meesleepte, maar wel een spectakelcross. Een zware, maar supersnelle wedstrijd, ondanks de wind en het verraderlijke gladde gras.

Na de start kwam Toon ergens halverwege het peloton te zitten. Op het einde van de eerste ronde kwam hij als elfde door. Vooraan maakte Mathieu van der Poel een smak tegen een dranghek en verloor vele plaatsen. Wout Van Aert ging er alleen vandoor en Laurens Sweeck kwam in zijn spoor te zitten. Toon bleef altijd rond de achtste plaats rijden.

In de laatste ronde kon hij Kevin Pauwels nog achter zich laten zodat hij zevende eindigde.

Uitslag: 1: Wout Van Aert, 2: Laurens Sweeck, 3: Lars van der Haar, 7: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *