Toon heeft het tenminste geprobeerd!

Toon startte snel, plakte een ronde lang aan het wiel van Van Aert en van der Poel. Ik zeg: “Daar heb je moed voor nodig!” Hij hoopte dat de snelheid zou minderen maar van der Poel gooide er, in tegenstelling tot vorige crossen, meteen de pees op, om te proberen zo snel mogelijk weg te geraken.

Voor Toon was het, even lossen en plots alleen  zitten, met volle wind op kop. Toch maar proberen om bij te benen. Net iets te lang. De achtervolgers kwamen terug. Nog sleurde Toon door op kop. Ik zeg het nog een keer: “Daar heb je moed voor nodig!”

Daarna was het feestje over en moesten er nog zoveel mogelijk meubels gered worden. Toon eindigde elfde met knarsend zand tussen de tanden.

Het was een zware week met drie wedstrijden, en met toch een mooie tweede plaats in Ardooie!

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Lars van der Haar, 3: Wout Van Aert, 11: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *