Toon sterk op vier in Ruddervoorde

Vertrekkend vanop de tweede rij kwam Toon op een tiende plaats in het veld. Hij kon nog net een valpartij voor hem ontwijken en reed naar voor op een zesde positie. Mathieu en Wout hadden reeds het hazepad gekozen en Lars van der Haar hing derde, met een lichte voorsprong op de achtervolgers. Daarachter een groepje met Michael Vanthourenhout, Toon, en op kop Laurens Sweeck. Lars werd ingehaald. Toon trok door met Lars in zijn wiel en de rest moest lossen. Als twee ploegmaten losten ze elkaar af om kop te doen, wat toch wel een voordeel opleverde wegens de felle wind. In de laatste ronde maakte Toon het enige foutje in zijn voortreffelijke wedstrijd, wat Lars de kans gaf om derde te worden.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Wout Van Aert, 3: Lars van der Haar, 4: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *