Beloften Thijs EK Tabor

Het ging al vanaf de start razendsnel. In de eerste ronde vormde er zich op kop een groepje van zes man met Irserbyt, Toupalik, Wouters, Dubau. Wat verderop kregen we de volgende groep met Thijs en ook Pidcock die even later overkop ging bij het nemen van de balkjes.

De achtervolgers vonden de aansluiten bij de kopgroep. Maar toen de Nederlanders Dekker en Wouters begonnen door te trekken vielen er gaten. Even later weer een kopgroep van vijf man en Thijs was opnieuw verzeild geraakt in de tweede groep.

Thijs deed zijn uiterste best om dit recht te zetten en reed in zijn eentje naar de kopgroep. Er moesten nog twee ronden gereden worden toen Thijs ten val kwam op de trappen en met een bebloed scheenbeen verder moest. Thijs eindige nog negende.

Uitslag: 1: Ely Iserbyt, 2: Tom Pidcock, 3: Sieben Wouters, 9: Thijs Aerts

[Herbekijk wedstrijd]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *