Thijs nummer twee, en hoe!

Het parcours van de wereldbekerwedstrijd in Zeven (D) zag er zwaar uit. En zeker toen de modder op sommige plaatsen begon op te drogen waardoor het een plakkerige bedoening werd.

Thijs kwam net na de start tot stilstand toen hij werd opgehouden door sukkelende voorgangers. Al direct begon hij vanuit de achterste regionen aan zijn spectaculaire opmars. Vooraan was het Iserbyt die Nieuwenhuis liet parkeren en alleen voor de overwinning doorging. Thijs doseerde de krachten en schoof geduldig, plaatsje voor plaatsje naar voor tot hij uiteindelijk de tweede plaats kon bemachtigen. Hij reed een schitterende, sterke wedstrijd.

Uitslag: 1: Ely Iserbyt, 2: Thijs Aerts, 3: Thomas Joseph

2 gedachten over “Thijs nummer twee, en hoe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *