Toon alweer podium, ditmaal in Essen

Het was er koud, maar dat weerhield de crossers er niet van, om er een pittige wedstrijd van te maken.

Toon zat na een “rustige” start al snel in de kop van de wedstrijd. Tom Meeusen ging er vandoor, Van der Poel kroop in het wiel van Toon die het gat moest dicht rijden. Meeusen werd terug gegrepen en van der Poel vertrok. Van Kessel en Sweeck kwamen aansluiten bij Toon en deze laatste trok onmiddellijk door op weg naar van der Poel.

Toon en Corné Van Kessel bleven met z’n twee op een kleine halve minuut hangen. Plaats een en twee lagen vast, voor de derde plaats was het tussen de twee ploegmaten. Toon wist in de laatste ronde afstand te nemen van Corné en behaalde een knappe podiumplaats.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Laurens Sweeck, 3: Toon Aerts

1 gedachte op “Toon alweer podium, ditmaal in Essen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *