Tweede plaats in Essen voor Thijs

Alhoewel je er een paar modderstroken tegenkwam, was Essen minder vettig dan andere jaren. Wat niet wil zeggen dat het geen zware cross was.

In het begin was Thijs niet onmiddellijk mee, maar al snel kwam hij vooraan in de wedstrijd te voorschijn. Hij kreeg Ely Iserbyt, die samen met Thomas Joseph voorop reed, in het vizier en slaagde er vlot in om er naartoe te rijden. Joseph moest lossen en ze waren nog met twee.

Rondenlang waren ze aan mekaar gewaagd. Het werd een bikkelharde strijd om de overwinning. Uiteindelijk was het die ene versnelling van Iserbyt er net iets te veel aan was voor Thijs. Thijs reed een schitterende wedstrijd!

Uitslag: 1: Ely Iserbyt, 2: Thijs Aerts, 3: Yannick Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *