Thijs in Namen met een serie platte banden

Thijs miste zijn start.  Ergens halverwege het peloton begon hij aan zijn wedstrijd. Hij baande zich een weg naar de kop van de wedstrijd. En die weg lag bezaaid met stukjes scherpe leisteen. Toen hij uitzicht kreeg op een tiende positie kreeg hij een lekke band. Materiaalpost binnen en opnieuw beginnen. Weer terug naar voor, ditmaal tot de zesde plaats. Opnieuw plat. Het was ditmaal een eind lopen naar materiaalpost. Ondertussen teruggevallen naar de dertiende plaats. Opnieuw moest hij het achterste van zijn tong laten zien. In de laatste ronde kon hij nog enkele plaatsen opschuiven en kwam uiteindelijk als tiende over de meet met nog eens een platte band. “Tja, dat is cross” zeggen ze dan. Dat is zo, maar het is wel erg ondankbaar.

Uitslag: 1: Tom Pidcock, 2: Eli Iserbyt, 3: Lucas Dubau, 10: Thijs Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *