Thijs met knappe achtervolging in Zolder

In Zolder, bij de beloften deze keer, kwam Thijs niet zo goed uit de startblokken. Vandaar dat hij halverwege het peloton begon aan zijn eerste ronde. Na twee ronden kwam hij weer piepen in de voorste regionen. Net toen, scheurde de kopgroep van zeven waar hij achteraan aan het bekomen was van de geleverde inspanning.

De koplopers kregen een voorsprong van een twintigtal seconden. Thijs begon in zijn eentje aan de achtervolging. Hij knalde als een gek naar voren tot hij zicht kreeg op het achterwiel van Pidcock. Toen ze hem zagen komen gingen zij vooraan versnellen en daar had Thijs geen antwoord meer op.

De laatste laatste ronde was er net eentje teveel. Maar toch een enorme knappe prestatie en een mooie vijfde plaats.

Uitslag: 1: Tom Pidcock, 2: Eli Iserbyt, 3: Joris Nieuwenhuis, 5: Thijs Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *