Onderkoelde Toon vierde in Baal

Baal, 1 januari 2018. Veel volk, zwaar, modder, regen, Toon straalde van zelfvertrouwen, voelde zich goed, en had er zin in.

Het begon met een goede start en een voortreffelijke eerste ronde in het wiel van de twee superfavorieten. Maar als je ze wil volgen moet je risico’s nemen. Hij nam bij het beekje de binnenkant van de bocht en dat was geen goed idee. Hij vloog overkop, recht in de greppel met water. Gelukkig was alles nog heel. Enkel, hij was door, maar dan ook, door en door nat.

Het duurt uiteraard wel even om alle hersencellen terug in de juiste richting te krijgen wanneer je zo’n duik maakt. Terwijl de meesten hun hoofd zouden laten hangen, is Toon een harde. Nat of niet nat, vechten zal hij.

Bewonderenswaardig hoe hij bleef knokken om Sweeck, die toen derde reed, terug te halen. Om samen met Van Kessel daarna dan ook Sweeck nog eens achter te laten. Door de koude je handen niet meer voelen. Door de koude alle gevoel in je lijf verliezen. Door de koude de concentratie zien verdwijnen als mist.

Toon, wat hebben we bewondering voor je, dat je dat kan opbrengen!

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Wout Van Aert, 3: Corné Van Kessel, 4: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *