Thijs wint wereldbekerwedstrijd in Nommay

In het Franse Nommay kreeg men een grasparcours voorgeschoteld. Door de overvloedige regen van de afgelopen dagen en de al gereden jeugdwedstrijden was er nog maar weinig gras te bespeuren. Een dikke laag modder op een toch wel harde ondergrond zorgde voor een spectaculair parcours.

Thijs vertrok bij de beloften gecontroleerd en was goed mee in de kop van de wedstrijd. Nieuwenhuis reed de eerste ronde aan de leiding. In de tweede ronde kwam Thijs aanstormen. Erop en erover en hij kreeg al snel een kleine voorsprong. De rest van de wedstrijd maakte Thijs indruk door ronde na ronde die voorsprong te vergroten. De knappe solo van Thijs bezorgde hem de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen.

Uitslag: 1: Thijs Aerts, 2: Yan Gras, 3: Joshua Dubau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *